Sevim Çuhadaroğlu Ortaokulu

WEB https://sevimcuhadarogluortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Adnan Kahveci Mahallesi Çamlıtepe Cd. Ender Sk. No 4/1 Beylikdüzü / İSTANBUL
VİZYON : Aklın ve bilimin önderliğinde, çağın gerekliliklerini karşılayabilecek, kendisi ve toplumla barışık yaşayabilen mutlu bireylerin yetiştirildiği, bölgemizde tercih edilen bir eğitim ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi psikolojik, sosyal bütünlüklerini gözeterek kendilerini özgürce ifade edebilen empatik düşünce yeteneği gelişmiş, sağlıklı, katılımcı ve sorgulayıcı bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Servis : Servis hizmeti vardır.
Ulaşım : Minibüs hatlarına yürüme mesafesi
Yerleşim Yeri : İstanbul´un en gözde ilçelerinden Beylikdüzü´nün Beykent bölgesinde bulunmaktadır. D100 devlet karayoluna 2km mesafede, Büyükçekmece ve Beylikdüzü sahillerine 5km mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Spor salonumuzda basketbol, voleybol ve Futsal etkinlikleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : TUBİTAK 4006 PROJELERİ
Proje Çalışmaları : Okulumuzda yürütülen Erasmus+ ve okul içi projeleri Projeler bölümünden takip edebilirisiniz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus+ Projeleri e-Twinning